Fredagsmys på hög nivå!I fredags var vi bortbjudna hos ingen mindre än familjen Svahn! Jobbat hela dagen, och bara varit hemma 1,5 timma innan vi kom! Vilket man inte kunde tro, för där var minsann piffat och dukat, och inget var lämnat åt slumpen! Vilken tur de har tre hjälpsamma grabbar som kan rycka in och hacka gurka till salladen och hjälpa sin mamma i köket ;) Det bjöds på underbart god lax och färsk potatis och sallad! Å jag ska försöka tigga till mig receptet, så ni också kan få det, för det kommer jag göra här hemma också…för rackarns vad gott det var!   Bättre fredagsmys kan man knappast ha! Tack familjen Svahn!

Fotograf: Arvid SvahnTyvärr hann grabbarna iväg till soffan innan kameran kom fram, det vankades ju ”Så ska det låta”, men nästa gång kommer de inte undan ;)2 reaktioner till “Fredagsmys på hög nivå!”

  1. Hej! Vilken trevlig och aptitretande blogg! Jag återkommer gärna. Smördegspirogerna inspirerade. Dom ska fyllas med gott, smakrikt innehåll och läggas på lager i frysen. Mumma till en kall öl en blå vårkväll.

    Hälsar Annica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: