Ny MAT tidning på marknaden!Idag damp den ner i brevlådan, den nya MAT tidningen som ges ut av resemagasinet Vagabond. Det lockas med mat från världens alla hörn och det är onekligen så man blir både sugen på mat och resor! Mat från USA, Italienskt, Indien, Sydafrika, Vietnam, Spanien, Thailändskt, Peru, Frankrike…ja de har tyckts fått med en hel del. Kunde inte komma lägligare när jag som mest är sugen på att slå mig ner i soffan och bara njuta och slappa och inhämta lite härlig matinspiration...Yeah! 


Finns ute i butik 19 april! 

3 reaktioner till “Ny MAT tidning på marknaden!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: