Härlig lördag framför oss..Det blev en härlig långfrukost med färska frallor till frukost! Åh det är ju såååå gott! Tyvärr var Grönt Tefrallorna (vår favorit) slut redan klockan kvart över åtta, så det fick bli lite andra istället. Men limpan grönt te hade de kvar…så det fick bli det istället. Vilket gick precis lika bra! Som pålägg testade vi Årnäs Cognacsmedwurst. Som liten var det nåt som ofta låg på mackan, men har försvunnit med året då salami invaderat frukostbordet istället. Men den här cognacsmedwursten är det verkligen prima vara. Ingen cognacsessen här inte, utan riktig prima cognac, som den är smaksatt med. Av mig fick den med är godkänt, och glada minnen från uppväxen flög förbi ;)  


Jag tittar in lite senare och delger er en smarrig fiskrätt som vi blev bjudna på igår, som ni inte vill missa! Nu ska jag iväg och göra lite ärenden på stan. Kanske jag kan veva igång mannen med altanbygge oxå, för det tycks bli strålande fint väder i början av veckan…18 grader å sol…Wow;) 


Hör lite senare!

2 reaktioner till “Härlig lördag framför oss..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: