Kunde inte komma lägligare…Nytt nummer kom i brevlådan idag av Elle Mat och Vin och där fanns massa spännande att läsa bl.a. om italiensk mat, som jag verkligen gillar! Helt perfekt när jag precis kommit hem efter en promenad i det gråa vädret och det är verkligen hur lägligt som helst att slå sig ner i soffan nån timme för att få sig lite inspiration;) Ikväll vankas det Idrottsgala och wok för vår del! 
Så ska jag försöka ge mig i kast med att länka ihop bloggen med facebook, vilket jag inte får till! Det är säkert hur enkelt som helst, men jag får bara error…bli snart knasig… Nån som kan hjälpa mig, och vet hur jag ska göra kanske?

6 reaktioner till “Kunde inte komma lägligare…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: