Kunde inte komma lägligare…Nytt nummer kom i brevlådan idag av Elle Mat och Vin och där fanns massa spännande att läsa bl.a. om italiensk mat, som jag verkligen gillar! Helt perfekt när jag precis kommit hem efter en promenad i det gråa vädret och det är verkligen hur lägligt som helst att slå sig ner i soffan nån timme för att få sig lite inspiration;) Ikväll vankas det Idrottsgala och wok för vår del! 
Så ska jag försöka ge mig i kast med att länka ihop bloggen med facebook, vilket jag inte får till! Det är säkert hur enkelt som helst, men jag får bara error…bli snart knasig… Nån som kan hjälpa mig, och vet hur jag ska göra kanske?

6 kommentarer Lägg till din

 1. Remsan skriver:

  Hm… Det där skulle jag ju också försöka mig på.
  Jag undrar i min tur hur du fick dit print friendly ikonen?

 2. Mor-Mia skriver:

  Ja, alla dessa HTML koder.. jag ska snart göra ett nytt försök med print friendly, för sist gick det inget vidare..

 3. Sofie skriver:

  Tema Italien: Me like!! Måste köpa!!

 4. Helena S skriver:

  Den här fick jag också hem idag! 🙂 Ska bli mysigt att bläddra i den innan jag ska sova.

 5. Pernilla skriver:

  Jag var tvungen att gå och köpa tidningen idag efter att ha sett den på din blogg igår kväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s