HJÄÄÄÄÄLP…

…jag blir snart galen! Jag försöker få till så Facebook uppdateras automatiskt när jag uppdaterar bloggen. Men det funkar inte!!!!!! Vad gör så för fel? Finns det någon som har en bra beskrivning på hur jag ska gå tillväga… Jag har testat att importera blogg på FB, men får bara error! Behöver jag göra något speciellt på bloggen för att FB ska känna av detta, eller?


Snäääälla… jag behöver all hjälp jag kan få!!!!!!


För er som vill få till Print Friendly gå på denna sidan! Klicka på ”Get your own button…” och följ instruktionerna! Jag hade lite strul, men till slut fick jag till det! 
Vad som är viktigt är att, har ni blogger, ska ni klicka i ”utöka gränssnittskomponentmallar” under html kodning i designen.
Lycka till!

2 reaktioner till “HJÄÄÄÄÄLP…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: