Julklappstips för köksälskare!Har ni det som jag, att det kan vara svårt att hitta någon passande julklapp? En kokbok brukar passa de flesta, men det kan man ju inte hålla på att köpa i tid och otid! Då ska jag tips om ett perfekt rivjärn, nämligen Zester. Passar perfekt till riven parmesan, ingefära, muskotnöt eller vad man nu behöver få rivet. Enkelt och lätt att diska! Jag ger det högsta betyg!;)


Här kommer oxå ett passande rim: 
”Bättre detta nyttja bara
än själv ett riktigt sådant vara
Kan både ost och morot klara
i väldigt finfördelad skara
Potatisbitar kan du spara
och göra lite mera rara
Och kommer bovar med en snara
så kan detta dig försvara


Microplane Zester järn.4 reaktioner till “Julklappstips för köksälskare!”

  1. Ett sånt hade jag gärna fått av tomten! Har sett Leila använda ett sånt och verkar ju toppen! Och så tar det ingen plats i skåpen. Det är nästan det bästa i mitt lilla kök!!

  2. Jag köpte ett sånt på Bagaren och Kocken, jag frågade ifall det var det som Leila hade, och de svarade att ”Leila går ingenstans utan sitt zestjärn”. Helt underbar kommentar! Jag betalade nöjt vad det kostade och nu bor det i min kökslåda. Jag använder det ofta, det är toppen! Men jag lämnar det faktiskt hemma ibland… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: