Pepparkaksbak!”Vi komma, vi komma från pepparkakeland!”… det var nog den enda visan som vi inte fick med idag när vi begav oss till Öppna förskolan för pepparkaksbak! Det är verkligen mysigt, man får sig lite julkänsla i och med pepparkaksbak…åh det doftar ju sååå gott! De större barnen förstod ju innebörden med baket, men Vincent var mest inne på att äta degen och alla pepparkaksmått skulle in i munnen ;) Men men… hans mamma fick iallafall baka lite, så nu pepparkaksbaket mättat för i år! Vi göra ett nytt försök nästa år! Kanske han tycker det är lite roligare då ;)


Ikväll vankas det som vanligt onsdagspasta, och ikväll kommer det bjudas på glögg inspirerad onsdagspasta! Håll utkik så kommer receptet ikväll, för er som infört torsdagspasta, och vill se vad som stod på bordet hemma hos oss ;)


Ha en fortsatt härlig onsdag!

Max var en riktigt höjdare på pepparkaksbak!

Den här mannen testade mest så måtten höll.

Kavlen kliade gott i munnen!


5 reaktioner till “Pepparkaksbak!”

  1. Det har jag lärt mig att det är ingen idé att göra någon jättesats med pepparkaksdeg, om man inte vill stå ensam kvar och baka. Men det är ju mysigt att baka lite och så doftar det ju så gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: