Kladdpepparkaka!Så här inför julen har Frödinge tagit fram en kladdpepparkaka, som dessutom är mjölkfri. Det är just nu en av de saker som surrar mycket i mitt huvud just nu!   Lillkillen brukar inte få så värst mycket sötsaker, men den här kakan fick han faktiskt smaka lite på. Hans ordförråd är inte var så värst stort, men han fick i alla fall fram: ”-hmmmm…” och ett leende, så det var ett gott betyg! Perfekt att ha i frysen när det kommer oväntat besök ;) 

2 reaktioner till “Kladdpepparkaka!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: