Biggans snabba pastalunch!

  Idag skulle det gå undan när det gällde lunchen, och vad passar inte bättre att kolla in i kylen och se vad som skulle kunna erbjudas. På mässan köpte jag en Grillmästar sås med hickory smoke med jalapeno och chili. Den fick det bli med rökt skinka, funkar ju likabra med kassler oxå och lite annat smått och gott! Det blev inte så mycket bild, därför att jag slängde ihop allting tillsammans med pasta…så det liknade mest en sörja… men det smakade desto bättre. I promise:D


Biggans snabba pasta
4 personer
300 gr rökt bog eller kassler
1 gul paprika
1 röd paprik
4 salladslökar
1,5-2 dl Grillmästarsås
1 burk creme fraiche
salt och peppar
Pastaskruvar eller annan pasta
Gör så här: Koka pastan enligt förpackningen.
Skär paprikan i bitar och skiva salladslöken. Skär skinkan/kasslern i bitar. Stek alltihop lätt och tillsätt grillsåsen och creme fraichen. Låt små puttra så det blir varmt. Smaka av med salt och peppar.


Dags att mätta magen :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: