2-rätters en helt vanlig vardag!

                                   
                                            
Hur kommer det sig att de flesta barn tycker så mycket om endast pasta med ketchup? Häromkvällen blev jag inbjuden till gatan strax bredvid på kvällsmat, och där vankades det just pasta med ketchup och rostmacka med jordgubbsmarmelad för Max och Mira. En rätt enkelspårig rätt om du frågar Gourmetmorsan. Men vilken tur JAG hade, som blev bjuden på värsta 2 rätters med entrecote till huvudrätt. Det ni! Till förrätt var det sallad med ugnsbakade tomater och mozzarella med strimlad parmaskinka…Lovely! Sedan stekt entrecote med pepparsås, potatisgratäng och grönsaker. Åh till det hela ett gott glas rött…När man sitt där på stolen och inte behöver lyfta ett finger, utan bara får njuta av att bli serverad, då har man det sååååå bra! Jösses vad jag njöt! Det är verkligen underbara vänner man har! Att de sedan erbjuder barnvaktshjälp utan att man bett om det, när jobben hopar sig, är ju för bra för att vara sant! Tack för att ni finns!

Förrätt: Salladsbädd med ugnabakade tomater med mozzarella
och strimlad parmaskinka
Varmrätt: Stekt entrecote med potatisgratäng och
pepparsås och grönsaker.En tanke på “2-rätters en helt vanlig vardag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: