Allt om mats stora kokbokAllt om mat har ju som många vet gett ut en ny kokbok. Å har ni inte köpt denna, tycker jag den är helt klart värd att köpa :D. Enormt tjock, med massa recept samlade från tidningarna. Här får man mycket för pengarna tycker jag! Jag skulle kunna sitta och bläddra i timmar, om jag haft lite mer tid ;). Men jag får ta några sidor i taget, och jag kommer definitivt att laga många maträtter ur denna kokbok framöver!
Någon mer som kanske köpt den och är nöjd? 

2 reaktioner till “Allt om mats stora kokbok”

  1. Min mamma köpte den på matmässan, har tjuvkikat i den och det finns verkligen massor med underbara recepet som man är sugen på att pröva!
    Kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: