Rolig läsning…Jag var så otroligt sugen på en nya färsk mattidning, när jag var och handlade. Men när det inte kommit ut någon ny fick jag syn på en ny receptbok från Arla Köket. Jag tycker de har fantastiskt bra, enkla och goda recept. Här har de samlat sina bästa vardagsrecept, och lovar att det inte kommer ta längre tid än 30 minuter att tillaga… så jag slog till på ett exemplar ;) Ibland vill man att det ska gå fort att laga, ibland vill man befinna sig i köket länge… Jag är nog en blandning. När tiden är knapp, vill jag att det ska gå fort, annars älskar jag att tillbringa mycket tid i köket…  Hur känner ni? Önskar ni att matlagningen ska gå fort eller älskar ni att tillbringa timmar i köket?5 reaktioner till “Rolig läsning…”

 1. Jag tycker om båda delarna. På vardagarna efter jobbet vill jag ha snabblagad mat, men det måste vara god. Jag tycker inte om nödlösningar som tex makaroner och köttbullar. Men har jag tid tycker jag det är rena terapin att stå i köket.
  Ska skaffa mig ett eget ex av denna!
  Ha en bra vecka. Kram.

 2. Oftast gillar vi att stå i köket länge, räknar man planeringen innan så blir det väldigt länge… Men ibland räcker tiden inte till alls och då är det perfekt med lite tips och idéer!

 3. Både och!! När jag har tid så tillbringar jag gärna den i köket. Men efter att ha jobbat hela dagen och stressat iväg till träning så vill jag gärna att maten ska vara klar när jag kommer hem och ur dushen. Så därför varierad mat. Långkok och snabbmat.

 4. Vardagsmat ska gå snabbt men på helgen och till fest får det gärna ta sin tid. Arlas foldrar brukar ha massa bra recept så den boken borde vara riktigt bra.

 5. Jag tillbringar gärna mycket tid i köket…om jag HAR tid.
  Om barnen låter mig vara och hjälper till eller låter mig vara orstörd, inte hänger i benen på mig o gnäller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: