Äntligen…

Morrn på er! Nya dag, nya möjligheter, eller vad säger ni?
Här hemma blev den härlig frukost, innan jag tänkte ge mig i kast med vad lunchen ska erbjuda. Idag kommer nämligen mannen hem efter några dagar i Kina, och det kan ju alltid vara lite mysigt att laga nåt gott då, och kanske inte ris iallafall ;) Har mina funderingar på köttbullar eller rent av stekt fläsk med löksås…ja vi får väl se vad vi ska koka ihop, nåt åt Husmanskost blir det nog allt!
Ha en härlig måndag alla härliga bloggläsare!

2 reaktioner till “Äntligen…”

  1. Ha en bra vecka du med!! Hoppas det blir nåt' gott som mannen får! Skickade iväg min man till Lillehammer igår så det blir väl att fundera ut nåt' smaskens här med, men det är ju några dagar till han kommer hem(fredag).Tack än en gång för din blogg! EVA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: