Ikväll ger vi smakprov från delar av våra menyer!

Morrn härliga fredag! 
Idag är man uppe med tuppen. Fullt ös inför kvällens event på Bildepån. Där jag och de övriga deltagarna finns på plats och bjuder på smakprov från våra menyer från programmet ”Halv åtta hos mig”. Cirka 25 liter apelsinkräm med karamelliserade nötter står redo som ni ska få smaka på 🙂 Så kom och heja och prata lite med oss ikväll 🙂

Flera andra utställare finns också på plats och berättar och bjuder på smakprov av sina produkter. Volvo visar upp utvalda modeller. Som grädden på moset kommer det vara utlottningar och tävlingar med flera fantastiska vinster såsom espressomaskin, resepresentkort, weekendbil, surfplatta och mycket mycket mer.
Har du inget planerat tycker jag absolut du ska komma till Bildepån ikväll. Biljetter finns kvar och du köper dem på Bildepån för 150 kr och då ingår dryck, mingeltallrik, sköna utställare, Volvobilar och härligt gung till bandet Enoch nitti. Peter Harrysson kommer guida oss genom kvällen. Så kom och njut av härligt fredagsmys på Bildepån tillsammans med oss

  Happy friday!

En tanke på “Ikväll ger vi smakprov från delar av våra menyer!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: