Härliga lördag….

Hej på er underbara bloggläsare! Åh tack för ert tålalmod. Den här veckan har gått i en rasande fart, så jag knappt hunnit blinka. Igår lanserade vi vår nya hemsida på jobbet, så det har verkligen varit full fart. Titta gärna in, så får ni se  vad vi har hittat på www.bildepot.se
Själva är vi supernöjda! För er som bor i Varberg med omnejd, kan i helgen vara med i utlottning om 12 biljetter till Familjens Julkalas i Sparbankshallen med Jessica Andersson, Sean Banan, Timotej, Nassim Al Fakir och Christer Björkman. Titta in under fliken Erbjudande och se vad som gäller! 
Själv kommer dagen bjuda på en tur till staden för lite inköp, och ikväll ska vi ut och äta gott har vi tänkt oss ;) Härligt!

Men ett litet tips på nåt gott blir det ju självklart här också ;)Enklaste desserten, fikan, eller när ni nu kan tänkas bli sugen på nåt, kan jag varmt rekommendera det här! Helt enkelt vanlig vaniljglass, alldeles mjuk och fluffig tillsammans med krossade pepparkakor. Det är rena rama drömmen… och enklare dessert går knappast att hitta, eller vad säger ni? Det som gör den här så god, är kontrasterna mellan mjuk och len glass med krispig pepparkaka! Testa, ni också!♥ Njut av dagen! Kram

3 reaktioner på ”Härliga lördag….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s