Have a break… Banansmoothie!

Tjing, tjing! Det är bara att ta sig i kragen och ge sig ut även fast mörkret fallit på och det är allmänt ”natta”… Hade egentligen inte alls någon lust, men när vi väl kom ut var det helt underbar. Helt vindstilla och enormt mycket syre i luften! Mannen och jag tittade på varandra och sa – Det här bör vi göra oftare… Barnen låg gott i vagnarna och var inlindade med fleeceplädar från topp till tå och det var inte många meter vi kom, förrän båda sussade gott! Det var så man gärna hade bytt. Men som Vincent sa – Mamma, du får faktiskt inte plats. 


Tidigare idag blev det banan- och mangosmoothies till mellanmål. Det var fler än jag som tyckte om det här! Bella blev så förtjust, så hade bara glaset varit större hade nog hela hon hoppat i om hon hade fått plats ;) Trots att glaset inte var så stort, resulterade det i ett klädbyte! Tur det finns tvättmaskin.

Nej, nu tror jag minsann jag ska slänga mig i soffan ens stund innan det är dags att hoppa i bädden! 


♥ See ya!Banan- och mangosmoothie
Banan
Mango, fryst funkar
Naturell yoghurt
Proviva mango juice
Kör allt i mixer eller med handmixer, tills det blir riktigt slätt. Njut!

Vill också smaka… När man vänder ryggen till smakas det som bara den… båda händerna i glaset, var det ja!2 reaktioner till “Have a break… Banansmoothie!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: