Vintips så här på lördagen!Hej hopp, nu är man äntligen på benen igen efter en hejdundrande influensa! Fasen vad feber kan göra en helt matt! Men nu är det liksom över för några år framöver, hoppas jag ;)   Jag tänkte så här på lördagen dela med mig av ett fantasiskt gott vin, som vi drack förra helgen. Mauro Amarone 159 kr/flaskan. Vi hade det till oxfile, och det var helt klart värt priset. Det är en beställningsvara, så beställ hem några flaskor, och ta fram när ni vill njuta lite extra….


Ha en härlig lördag, allesammans! Imorgon bjuder jag på härliga recept!

5 reaktioner till “Vintips så här på lördagen!”

 1. Puh…vad jobbigt med influensa! Välkommen tillbaka;)
  Vilken prisvärd amarone. Dricker inte speciellt mycket men den ska jag ha i åtanke!

 2. Hej!
  Hittade till din blogg via google då jag just nu ligger inlagd på sjukhus och inte har fått äta på några veckor. Min hjärna tänker bara på mat och jag 'matbloggsgooglade' därför lite… och kom hit! Och så glad jag blev för det!! 🙂
  Vilken helt underbar blogg du har, fylld med härliga bilder och inspirerande recept!! Denna blogg är from nu helt klart en av mina absoluta favoriter, alla kategorier!
  Så fort jag blir frisk ska jag kasta mig över dina underbara recept! 🙂 Keep up the good work!
  Vänliga hälsningar
  Malin

 3. Hej Malin!
  Tack för din kommentar. Så otroligt glad jag blir! Hoppas verkligen att du tillfrisknar snart, och kan ge dig i kast med massa härlig god matlagning! Krya på dig, så hoppas jag få höra mer ifrån dig! Kram Gourmetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: