Blärk…Åh jag som trodde jag hade klarat mig!

Ja, då ligger man här med ont i halsen, feberfrossa och en näsa som bara rinner, och just nu känner jag mig helt överkörd av en stor ångvält. Mör i hela kroppen! Blää… Inte alls sugen på det här nu. Men eftersom jag tror mycket på det gamla beprövade husmorstipsen, ska här köras på med Carmolis droppar, som min sambos mormor brukar förespråka. Det är droppar man köper på hälsokosten och har ett ursprung från munkarna i Karmoliterordern i Paris år 1611 (Bra långt innan husmorstipsen uppfanns, eller?!?!)  Carmolis är 10 olika utvalda örter som är effektiva vid förkylning. Även bra mot magen!

10-20 droppar Carmolis på en sockerbit upptill fem gånger dagligen kommer göra underverk hoppas jag. Annars kan man ju alltid sitta under handduk med ansiktet och andas in ångorna med dessa droppar i. Det kör runt på hela systemet…jag lovar! 


En tanke på “Blärk…Åh jag som trodde jag hade klarat mig!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: