Första julklappen är avklarad!Tro det eller ej, men jag har köp min första julklapp…helt otroligt! Jag brukar annars mest surra runt, och inte veta vad jag sa köpa till nära och kära. Men häromdagen, stod den bara där, framför mig i butiken, och jag tänkte att det är väl lika bra att passa på! Kan avslöja att den införskaffades i en butik med köksateraljer, och hör hösten till…mer vågar jag inte avslöja för de som ska få den, vet jag tittar in här! Kan ni gissa vad det är? Då utlovas ett fint pris, fast inte förrän efter jul förståss ;) Så in med en kommentar vet jag… 

7 reaktioner till “Första julklappen är avklarad!”

  1. Kom precis hem från fredagshandling på Saluhallen i Göteborg. Fick köpt härlig torskrygg och sökte recept på nätet. Hittade din härliga blogg och Fiskarhustruns torskrygg. Garanterat blir detta vår söndagsmiddag i helgen. Vilka helt underbara recept jag hittar här hos dig. Precis i min smak!! Härliga, ”rena” goda råvaror och tillagning utan krångligheter. Vilken fin julklapp. Bara inslagningen blir man glad i. Kanske ett fint ”svampplockarkit” finns däri? Trevlig fredagskväll från vårt fredagskök som nu ska laga en svamprisotto med tryffel och parmesan och därtill en flaska vin Cantina Zaccagnini.
    Hälsar Christina

  2. Jag gissar på att det är en svampbok 🙂
    Jag har faktiskt också köpt en julklapp, och jag brukar inte börja förrens i mitten på december. Så nu hoppas jag att det blir några fler innan dess så jag slipper stressa på slutet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: