Club Sandwich och vintips i ett!

Lördagkväll och vi ligger åh slappar i soffan efter en härlig Club Sandwich med klyftisar! Inte helt fel faktiskt! Ibland är det enkla gott nog ;)  Klyftpotatisen gjorde jag med smak av balsamico och honung. Det kan jag lova är en riktig höjdare. Tipsar även om ett otroligt gott vin, som är helt klart värt att beställa! Nu är väl nästa fråga om det kommer något lockande på TV ikväll! Vi får väl se vad TV-tablån bjuder på…. Skulle faktiskt kunna tänka mig en bra film… känner att jag nog skulle kunna hålla mig vaken… annars hör inte det till min starka sida nu för tiden;) Imorgon har jag tänkt laga lammracks för första gången i mitt liv…så håll tummarna för att det går bra…Om ni inte ser till receptet här, så vet ni hur det gick…antagligen åt skogen ;)  Men det får vi inte hoppas. Ha en fortsatt härlig lördagkväll på er! 


Klyftisar med balsamico och honung
Skär potatis i klyftor
Blanda lite olja med balsamvinäger, honung, salt och Örtsalt. Blanda med potatisklyftorna och in i ugnen till de fått fin färg och är mjuka.


Club Sandwich
1 st toastbröd
1 kycklingfilé i god marinad
Fetaost
Cocktailtomater
Röd lök i tunna skivor
Stekt bacon
Sallad
Majjo
Gör sä här:
Dela kycklingfilen på tvären, så det blir 2 st tunna skivor. Låt det ligga i marinad.
Stek baconet, därefter kycklingen.
Rosta brödet, och skär det i trekanter. Bred på majonäs!
Lägg en skiva i botten, därefter sallad, kycklingen, fetaosten, tomaterna, rödlök. Toppa med brödet. Servera med klyftpotatis och aioli.

Det blir mycket vitt och rosevin under sommaren. Dock inget för mig just nu, men när hösten kommer blir man onekligen väldigt sugen på rött vin! Det här vinet läste jag om i en tidning och när de beskrev vinet föll jag pladask och beslöt mig för att beställa 4 flaskor. Åh vilken tur! Det var nämligen helt underbart gott! Tror minsann att mannen här hemma har fått ett nytt vin till sina favoriter! Man använder samma metod som när man framställer Amarone viner…kanske är det DET som gör det här vinet så gott! ;) Tycker priset på 69kr per flaska också gör det otroligt prisvärt. Läs mer om vinet här!

Pasqua Passimento (nr 70876) 69 kr. Beställningsvara!

6 reaktioner till “Club Sandwich och vintips i ett!”

 1. Hoppas det gick bra med lammracksen! 🙂 Det där vinet ska jag absolut beställa, det låter ju verkligen som ett kap! Jag har druckit ett vin ur en flaska från samma tillverkare som ser nästan likadant ut, där det står Ripasso rätt över flaskan, så det här bådar ju mycket gott!

 2. Här kommer en Hälsning från Norrland.
  Gillar din blogg <3
  I kväll har familjen ätit Club sandwish enligt ditt recept – enkelt och gott.
  Högsta betyg hos tonårs tjejerna här hemma.
  Kul att få mattips från dej.
  Jätte bra att du inte använder tusen olika ingredienser utan till och med en sån som jag klarar av att fixa recepten. TACK !!!
  Även kul med vintips.
  Trevlig Helg !!!
  // 38 år

 3. Hej 38 år!
  Tack, vad roligt att du tycker om bloggen, och att man får sånt toppbetyg av tonårstjejerna. Det är ju verkligen inte fel 🙂 Hoppas ni finner mycket inspiration även framöver! Kram på er! Gourmetmorsan

 4. Hej! Gillar oxå din blogg mycket, hoppas det är ok att jag länkar till den från min egen blogg. Så att mina vänner oxå hittar dig:) Prövade clubsandwichen o klyftisarna igår, supergott! Idag blir det nog äppelpajen. Ha det gott! Kram från Suz, http://vardagssaker.blogspot.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: