Hemma igen efter vistelsen söderut!

Vilka underbara dagar vi haft! Drog iväg till vår favvostad några dagar nämligen Malmö. Galet vad vi gilllar den stan! Det är nåt visst, tror det är att den har en liten Köpenhamns puls, och väldigt avslappnat! Men jag lovar att jag ska göra en bättre sammanfattning imorgon, så jag ska ge några bra tips på restauranger som vi besökte oxå! Men ville egentligen bara titta in och säga hej, så ni inte undrar vart jag tagit vägen ;)  Så imorgon är jag tillbaka igen, med nya friska tag! 
Ha en härlig tisdagskväll! Kram på er!

En tanke på “Hemma igen efter vistelsen söderut!”

  1. Åh tack lite bra tips på saker att göra eller hitta på i Malmö;) vi ska snart ner och jag antar att vädret kommer vara sådär… Alltid bra med lite tips då;) vi brukar bara åka in till lillatorg och sen ut till ribban… Men Malmö är en fin stad, håller med dig!
    Ha det fint kramar Victoria http://www.victoriasprovkök.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: