Glass i stora lass…Jag brukar vanligtvis inte bli så där sugen på glass. Men eftersom jag ändå tittar ner i den där glassfrysen när jag är å handlar, blev frestelsen så stor när jag såg glassen från SIA Glass med Hallon och lakrits smak...Yeah!!!! Åh jösses så god den var! Det där 1/2 liters paketet kommer inte vara några större problem att bli av med! Någon som smakat och håller med mig? Eller har ni någon annan favorit? Låt mig höra… känns som jag helt plötsligt kan tänka mig att testa lite fler olika spännande smaker just nu ;) 2 reaktioner till “Glass i stora lass…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: