Påskdagen bjöd på ännu mera sol…Igår tog vi oss ledigt från altanbygge och bara ägnade oss åt ”bara vara”… iallafall några timmar… I Apelviken, vid Surfers paradis, utmed stranden har Svea strandcafe har slagit upp portarna med nya ägare och vi tog oss en tur dit för att njuta av den gassande solen och ”päsa” i säckarna framför det blå havet… Varberg är helt fantastiskt, konstaterade vi. Det pågår febril aktivitet vid caféet som håller på att fixas iordningen inför säsongen…så menyn håller de på att arbeta fram…men det hade lite olika mackor att välja bland, och Croque-monsieur, vilket är macka med ost och skinka som grillas fick det bli…Mumma! Det satt perfekt att mätta den hungriga magen med ;) Så nu ser vi med spänning fram emot vad menyn kommer bjuda på framöver… För helt klart är det ett fantastiskt mysig och avslappnande ställe att hänga på…

Croque-monsieur med läskande melonskiva.Apelvikens strand står redo för sommarens bad. Tror faktiskt att det redan hade flera badande som doppade sig i vattnet denna helg…Det sägs redan vara 10 grader…Helt otroligt!  Själv väntar jag tills temperaturen helst är det dubbla ;) Någon som tagit årets första dopp?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: