Egen hemmagjord Ris-i-frutti!Det här med mellanmål kan variera beroende på tid, lust och vad man är sugen på. Iblanda är de där lilla hårda äpplet tillräckligt, ibland sätter sötsuget in och magen skriker efter lite mer än en frukt. Då är detta ett perfekt mellis! Skulle ju funka också som dessert efter en god middag eller vad säger ni? Många har nog nåt liknade kring jul… men jag tycker det är så gott, så det ska inte bara ätas kring jul anser jag. 


Ris-i-frutti med jordgubb


500 gr färdig risgrynsgröt
2 dl vispgrädde
2 msk socker
2 dl frysta jordgubbar
Gör så här:
Vispa grädden och tillsätt sockret. Blanda med risgrynsgröten. Tillsätt jordgubbarna, går bra om de är halvtinade. Rör runt några snabba varv, så det ripplar sig. Häll upp och garnera med en färsk jordgubbe.

4 reaktioner till “Egen hemmagjord Ris-i-frutti!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: