En prenumeration kan bli din!

Tycker du om trädgård, mat och inredning? 
Då är tidningen ISABELLAS något för dig. Nu har du chansen att vinna en tre nummers prenumeration av tidningen ISABELLAS (värde 147 kr)
Var med och tävla du oxå! Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar och skriva vilket intresse av trädgård, mat eller inredning som ligger överst på din lista! Glöm inte att skriva under med ditt namn, så jag vet vem jag ska kontakta ifall du blir den lyckliga vinnaren! Senast söndag 10 april kl. 12, måste jag fått in din kommentar! För då drar jag en lycklig vinnare! 


Ni har väl inte missat att jag är en av de nominerade till Isabellas bloggpris i kategorin MAT. Tycker ni att jag är värd att vinna, får ni gärna gå in och rösta på mig här!

10 reaktioner till “En prenumeration kan bli din!”

 1. Överst på listan ligger matlagning, det är något du kan ägna dig åt oavsett väder, humör eller ekonomi 🙂 Det är en härlig glädje när man sätter sig vid matbordet med en färdig, underbar middag, trots att man ”inget har hemma”!
  Hälsningar Linda Kuusisto, Skövde

 2. Vilken trevlig utlottning du har. En tidning med flera av mina intressen samlade. Mycket bättre kan det inte bli.
  Måste jag ranka dem så blir det så här:
  1. mat
  2. inredning
  3. trädgård

  Kram Mia

 3. Jag gillar mest mat. Trädgård är ett spirande intresse som kommer att öka mer och mer nu då jag ska börja satsa på att fixa upp i min villaträdgård. Inredning gillar jag med men hamnar längst ner på listan av dessa tre ämnen.

 4. Att det är mat som ligger etta på vår topplista är kanske ingen överraskning:) På andra plats kommer inredning, vi älskar att möblera om båda två (som tur är kanske). Tyvärr har vi ingen trädgård men det ligger överst på vår önskelista vad gäller nytt boende!

  /Anki o Håkan i Mårtenssons kök.

 5. Hej

  Oj vad svårt att rangordna dessa tre. Allt går i perioder. Ibland är det inredning som gäller, nu på våren är det roligt med trädgård. Fast idag är det mulet och trist ute så dagens första placering får bli MAT.

  Jag är rätt så ny läsare av din blogg men jag gillar det jag sett hittills. Så tack för en trevlig blogg!!!

  Mvh Ann-Sofie

 6. Jag älskar tidningar och vill självklart vara med i utlottningen!! Mitt prio är:
  1. Mat
  2. Inredning
  3. Trädgård

  Tack för en inspirerande blogg med många goda tips!
  Boklusen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: