"Nu ska du höra nånting som jag vill tala om…

… jag såg en lärka nyss, och det var våren som kom.
Nu är våren kommen, nu är våren kommen, alle lärkor börjar drilla då, just då…” 

Ja så är det faktiskt idag! Underbart med vårsolen som lyser, och jag kunde inte längre hålla mig för att plantera lite vårblommor i krukorna. Fick god hjälp av min svärmor som är en riktigt baddare på det här med blommor! Så man skulle kunna säga att jag har en egen liten trädgårdsmästare ;)    Å till råga på allt slog vi till med en grillning till lunchYammie!!! :)  Finns nog ingenting bättre än att grilla och sitta ute och äta. Eller vad säger ni?
Nu är bara frågan på vad kvällen ska bjuda på i mat väg? Vad ska ni äta ikväll? 

 


7 reaktioner till “"Nu ska du höra nånting som jag vill tala om…”

 1. Tack för den, nu har jag visslat på Saltkråkesången sen jag läste detta…:) Men visst, det gör inte så mycket, man blir ju ganska pigg av den.
  Här blir det en ny kycklingrätt som ställs på bordet, spännande att testa nya recept!
  Ha en fortsatt bra helg,
  Anki

 2. En sån underbart vacker blogg du har:) Ja en sak e sådan helt klar, lita på at jeg kommer tebax….

  Bäste helsninger
  Lo Wol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: