God morgon…

…härliga söndag! Efter en mycket lugn lördag, tyckte sonen att det inte behövdes någon vidare sovmorgon ;) Jag var av annan åsikt! Men vid 6-tiden fick det bli lite Emil för sonen och med en slumrande mamma bredvid… Sedan högg vi in på en härlig söndagsfrukost med stekt ägg och bacon och en massa god frukt! Det gäller att se till att få i sig massa c-vitmin och förhoppningsvis bli av med den där förkylningen som jag gått och dragit på i ett antal veckor nu! Börjar bli så smått trött på det hela! Men det är inte så illa att jag inte orkar någonting, så nu har jag satt en bröddeg, som nu jäser för fullt…Perfekt när regnet står som spö i backen och det blåser som bara sjutton! Återkommer senare… 
Ha en härlig söndag!

3 reaktioner till “God morgon…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: