Ny vecka…nya spännande utmaningar!

God Morgon på er alla härliga bloggläsare  Ännu en ny vecka på det nya året, och vad passar inte bättre än att starta med en god frukost. För mig blev det stekt ägg och de sista skivorna av julskinkan… och så massa frukt! Behöver nog fylla på med alla c-vitminer man kan finna, för det är verkligen ”förkylnings-epedimi” här, skulle man kunna säga! Jag tycker alla människor är förkyld, och själv har jag oxå lyckats dra till mig detta! Idag ska jag ge mig i kast  med att testa lite och smaka av, inför kommande projekt som händer i veckan och lite bak. Men mer om det lite senare i veckan… Men redan om några timmar eller så tänkte jag ge er tips på en underbart god rätt som min svärmor är en hejjare på, nämligen falsk mossaka! Jag kan garantera succé kring matbordet ;)


Succé blir det nog även ikväll när nya program sänds i ”Halvåtta hos mig”. Jag kommer definitivt sitta bänkad ;) Kommer ni?

3 reaktioner till “Ny vecka…nya spännande utmaningar!”

  1. Jag har klarat mig undan förkylning. äter minst en apelsin om dagen!! Tror det hjälper!

    Självklart kollar jag på Halv åtta. Bänkad!

    Vad spännande med ett projekt….håller utkik!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: