Vilken onsdagspasta det blev!

Det här inlägget kommer överösas med positiva kommentarer för igår blev det onsdagspasta som heter duga ;) Jag bjöd mamma och pappa på pasta, eftersom jag är gräsänkling några dagar!  De gav rätten full pott… å vinet ska vi absolut inte glömma bort! Vilket vin! Jag fick en flaska av underbara Martina, som gjorde att det blev pricken över i´t denna onsdagskväll! Tack snälla Martina, det här ska absolut inhandlas bums ;) Det har inte funnit något större utbud av Salsicca korv, (en italiensk korv på griskött, smaksatt med vitlök och peppar) här i Varberg. Men på Hajen (ICA lågprismarknad) finns nu två olika sorter, en traditionell och en smaksatt med chili. Igår blev det pasta på den traditionella, som blev en riktigt höjdare ;)

Spagetti med tryffel, salsicca och ruccula
4 portioner
400 gr spagetti
1 gul lök, finhackad
200 gr skogsvamp
3 tsk vit tryffelolja
4 msk olivolja
50 gr riven parmesanost
100 gr ruccula, grovhackad
salt och peppar
300 gr salsicciakorv i skivor
Gör så här: Koka pastan enligt förpackningen. Skiva korven och stek den tills den fått färg. Gärna i en stor stekgryta. Tillsätt finhackad lök och skivad skogssvampen. Stek lätt under några minuter. Salta och peppra. Häll av den färdigkokta spagettin, blanda den med tryffleoljan och olivolja. Häll spagettin över korvblandningen i den stora stekpannan eller stekgrytan. Tillsätt rucculan och rör om. Lägg upp på fat och servera. Garnera med ruccula och balsamicosirap! Servera bums, då pasta kallnar fort!

Utskriftsvänligt ark kommer senare…

Salsiccia korv av Matric. Smakade helt otroligt gott! Den bästa jag använt hittills! Kommer absolut testa fler av deras produkter. Någon som har erfarenhet av dessa produkterna, vad tycker ni?

Det helt underbart gott vin: Lat42 Rioja 89 kr. Det här måste ni bara köpa, trust me ;) 

En tanke på “Vilken onsdagspasta det blev!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: