Utmaningen!

Förra veckan fick jag en utmaning från härliga Emmy alias Remsan att visa hur det ser ur där jag tillbringar mycket tid, nämligen mitt kök! Roligt och bra att ha en anledning att röja och svassa över lite med trasan… ;) Perfekt också för strax åker adventljusstakarna fram och stjärnorna hängs upp… så detta blir bilden innan julen knackar på dörren hemma hos oss ;)

Jag skulle oxå berätta 4 x 5 saker om mig enligt nedan… Håll i er!
4 mat-program jag gärna ser
halv åtta hos mig Tycker det är fantastiskt roligt att kika in hos andra matintresserade och se vad de bjuder på… Skulle faktiskt kunna tänka mig att medverka tror jag ;)
– 
Kniven mot strupen, härligt att kunna se att man kan förändra en restaurang till det bättre, med små enkla medel.
Leila. Jag fullkomligt älskar allt hon gör och helt galen i alla hennes coola formar, uppläggningsfat, vintage-stil m.m.
– Jamie eller Niklas mat. …kan inte bestämma mig vilket som är bäst, så det får bli båda ;)
4 saker jag ätit idag
– stekt ägg… Ägg äts i alla dess formen dagligen! Passar perfekt, vilken tid som helst på dagen enligt mig ;)
– Clementin…alltför julkänslan och den underbara doften! Jag börjar bli smått besatt av att få pynta och baka!
– Indiskt…yammie!
– Å så några skumtomtar…kan inte hålla mig ifrån dem;)
4 s(m)aker jag längtar efter
– smaker – faktiskt längtar jag efter att få smaka av julens mat så som prinskorv, köttbullar och lite jansson å sill…kanske kanske kanske denna veckan! Just nu, önskar jag en varm kopp choklad med grädde… här är så rackarns rått och trist idag…man fryser bara man tittar ut!
– saker – vet inte riktigt om jag har någon sak precis som jag längtar efter…men det ska allt bli lite trevligt med julgran snart ;)
4 s(m)aker jag avskyr/ogillar
– smaker, jag hatar verkligen lever och bruna bönor! Ursch å fy! Annars är jag en riktigt allätare!
– saker, OFÖRSKÄMDA och buttra människor! Att bjud på ett leende innebär så lite, men kan betyda så mycket…å det kostar ingenting ;)
4 saker på önskelistan
– RESA – gärna Italien för den goda matens skull och det vackra landet tillsammans med familjen!
– Kitchen Aid – Kanske inte behöver fler köksmaskiner om du frågar mannen härhemma, men den skulle nog komma till användning ;)
– En snygg matservis skulle behövas!
– Lite schyssta uppläggningsfat och skålar skulle också förgylla mitt kök!

Nu fick ni veta lite om mig som ni inte visst tidigare. Men jag vet ju verkligen ingenting om er läsare… det hade varit så roligt att höra vad ni tycker om bloggen och hur ni hittat hit till Gourmetmorsan 🙂 Släng in en kort kommentar…jag skulle bli såååååå otroligt glad!
Kram å go´kväll på er allihopa! 

10 reaktioner till “Utmaningen!”

 1. Lisa heter jag, å jag är totalt insnöad på å läsa å låta mej inspireras av matbloggar. Just din blogg är en favorit. 🙂 Bloggar själv, mycket om man men om mycket annat också, bloggen är min hobby sen över tre år tillbaka. Är inte helt säker på hur jag hittade just din blogg, men kanske på länk från remsan. :)Tack för en supermysig blogg!

 2. Vilket fint kök du har! I like! Mysigt att ha en bardel där gästerna kan ta en drink medan man fixar klart maten. Gillar dina tidningställ, så man kan ha fina mattidningar framme.
  Var hur pirrigt som helst att vara med i radion… Kram.

 3. Vilket fint kök!!

  Hur jag halkade in på din blogg har jag ingen aning om men nu kollar jag varje dag. Du är grym på att inspirera och gillar all din thaimat och har testat flera recept!

 4. Vad fint att få kika in hos dig! Julen är på ingång och kanske får vi se hur julen ser ut hemma hos dig, som en före och efterbild 😉
  Stor kram i snörusket

 5. Hej…
  Remsan! Ja den där baren är suveränt när det vankas fest och jag garanterar att där blir mycket barhäng…å drinkar 🙂 Tidningeställen är som en ny tavla varje gång det dimper ner en ny mattidning i brevlådan…perfekt!

  Sofie! Kul att du gillar min blogg… Man kommer in i olika teman vad det gäller matlagning..och det har varit och är mkt thaimat för tillfället…å det är ju kul att du gillar det!

  Sandra! Jag lovar att jag ska fota lite när julen här hemma har nått sin kulmen 🙂

  Charlotta! Roligt att du tycker om bloggen, och jag hoppas du ska finna mycket inspiration för ditt kockande 🙂

  Kram på er allihopa! Det är sååååå otroligt roligt att få lite feedback från alla underbara läsare! Gourmetmorsan

 6. Ett jättefint kök som ser snyggt och prydligt ut samtidigt som det ser hemtrevligt och inbjudande ut. Det är inte ofta folk kan kombinera dessa, men ni har lyckats.

  Jag vet inte hur jag hittade din blogg från början, men du ligger bland mina ”favoriter” och jag är inne flera gånger i veckan och kikar och inspireras 🙂

 7. Hej Pernilla! Å tack, kul att hamna i dina favortier! Hoppas du fått mycket inspiration bland maträtterna! Det där med snyggt och prydligt är nog bara utanpå…du skulle veta hur det ser ut i skåpen 🙂 Kram Gourmetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: