Blossa Apelsin

Häromdagen när jag var och handlade åkte Blossa Apelsinglögg ner i vagnen. Den lät riktigt god tyckte jag, men vad jag blev besviken… Inte alls så mycket apelsin smak som jag förväntat mig… Någon annan som har smakat denna? Vad tyckte ni?
Ska ge den en chans till, men kall nästa gång med massa krossad is. Mer som en drink ;)


Vi satt och pratade hemma om hur länge man kan förvara just glögg, och fick höra på TV att det är ingen fara att dricka starkvinsglögg från föregående år eller tidigare. Det blir till och med bättre med åren! Visst är det bra? Jag har själv kvar Blossa årgångsglögg från förra året och året dessförinnan, som jag nu ska dricka med andakt ;)

4 reaktioner till “Blossa Apelsin”

  1. Apropå god glögg, så provade vi en glögg-nyhet igår, Herrgårds Starkvinsglögg Lakrits (nr 96835). Supergod om man gillar lakrits och kul att den är lite annorlunda i smaken!

    Kram Cissi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: