Vi har smygstartat…

…har ni? Vi kunde inte hålla oss längre… Åh det är ju bara sååååå otroligt gott med den första glöggen, där doften sprider sig i hela hemmet. Blundar man kan man drömma om grannen, hahaha (granen, menar jag) och det redan julpyntade hemmet…och höra julmusiken i bakgrunden! Jösses vad jag längtar känner jag… Någon mer som snart vill att det ska bli jul? Häromdagen köpte jag nya adventsljus-stakar…och man vill ju bara sätt upp dem i fönstren direkt.. men jag får hålla mig till tåls några veckor till…men snart ;) Först ska jag ju skicka in mina bidrag till tävlingen med Göteborgs kex. Jag har satt ihop lite spännande smak-kombinationer… och känner mig otroligt nöjd med resultatet… men mer om det senare… 7 reaktioner på ”Vi har smygstartat…

  1. Ja, jag längtar oxå. Vi drack glögg och åt pepparkakor med ädelost på på jobbet i fredags. Förra helgen köpte vi en ny adventsstjärna på fot. Nu är det endast några veckor kvar till första advent!!

  2. Jag längta oxå massor !! Första advent, lucia, uppesitterkvällen, julafton, juldagen. Ooooooo nu får jag pirr i magen.
    Marmeladen från Dafour är ju supergod, de har den för 19 (!!). kr här i stan i veckan. Jag har köpt några nya sorter som jag ska prova.
    Kram !!

  3. Jag längtar oxå, men har inte smygstartat än.
    Sonen tjatade dock till sig att vi skulle köpa pepparkakor senast vi var o handlade, men vi har inte smakat dem än:-)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s