Gott, gott i gott gott!

Gokväll på er! Eftersom jag stått i köket, i stort sett hela dagen, var jag så trött och orkade bara inte laga mer mat… utan ville bara ut! Så efter en härlig löprunda, slog vi oss ner i soffan och njöt av en underbart god Räkbomb. En smörgåstårta för 2-3 personer, som Fiskexporten nu säljer för 99 riksdalen fram tom. lördag. Så bor ni runt Varberg, och ännu inte bestämt er för vad som ska dukas fram på fredagsmyset imorgon borde ni slå till på denna! Snabbare och enklare kan det knappast bli ;)  …å så smakade den mycket, mycket gott!
Smörgåstårtan säljer de annars för 149 kr. 
Ha en fortsatt bra torsdagskväll alla bloggläsare! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: