”Halv åtta hos mig” i Varberg

Halv åtta hos mig Repotage HN

Hej hopp!

Denna veckan är inte vilken vecka som helst. Det har kommit till veckan då ”Halv åtta hos mig” visas från Varberg och jag är en av deltagarna. Jösses, hur kunde jag hamna här? Eftersom jag har underbara vänner som länge tyckt att jag skulle vara med, tog en av dem tag i saken och skickade in mig och när produktionsbolaget ringde upp sa jag blankt nej! Men jag gick att övertalas och nu är vi här! Ska villigt erkänna att jag var lite smått nervös hur allt klipps ihop. Men nervositeten la sig snabbt, nu när väl första avsnittet visats 😉

Eftersom jag inte var hemma exakt halv åtta, fick jag titta på det efteråt. När jag kom innan för dörren kom Vincent rusandes emot mig och sa:

-Varför såg du mig inte? 

-Vad menar du? 

– Jag vinkade ju på dig när jag såg dig på TV, men du vinkade inte tillbaka.  

Det är inte så lätt att förstå hur allt ligger till. Ena stunden på TV, nästa stund står jag i hallen. Sedan var det 100 frågor… Var det gott mamma? Vem är det? Vad heter han? Varför gjorde ni så? osv. osv. Så mycket som snurrar i deras huvuden… i mitt också för den delen 🙂

Njut av veckan!

♥ Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: