VECKANS MAT vecka 41

Det var fasligt vad denna söndag sprang iväg. Men här kommer äntligen den kommande veckans mat. Det blir lite av varje. Massamangrytan går ypperligt att förbereda, liksom den exotisk fläskfilén. De övriga rätterna går faktiskt snabbt att tillaga, bara man har ingredienserna hemma. Det brukar vara där det kör ihop sig 😉 Det kan vara skönt att planera och tänka framåt, tex. veckans mat, men tänk också på att leva här och nu. Ibland behöver vi det där spontana i vår vardag också. Efter att läst Kristin Kaspersens bok ”Stark i kropp och själv” har jag fått mig många tankeställare. Bland annat skriver hon att det är bra att ha drömmar och ha mål och visioner, men glöm inte bort det du har idag! Som hennes son sa ”Det kan vara farligt att drömma för mycket, för då kan vi glömma bort att leva”. Ibland är det viktigt att tänka här och nu också! Något att ta med sin in i den nya veckan.
♥  På återseende!

MÅNDAG
TISDAG
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: