Förberedelserna är i full gång…

Tjingeling!
Antar att ni liksom jag är i full gång med att planera och kanske rent av förbereda inför nyårsfirandet. Idag har jag tänkt avsätta dagen åt att bara gå runt och greja, fixa inför morgondagen. Det är det bästa jag vet när jag får dona i mitt kök, och laga mat i lugn och ro… det är avkoppling för mig. 
Tänkte redan nu dela med mig av kvällensmenyn, så jag hoppas våra gäster håller sig borta från bloggen ;) Men vad sjutton, skulle de se det är väl inte det hela världen… Kanske får det något att längta till (förhoppningsvis) ;)

Vad står på er nyårsmeny? 

Nej, nu kallar köket… Ha det gott så hörs vi snart igen!

Återkommer med recept.

♥  Kram


Så här kommer det se ut hemma hos oss…

Jag har många trogna läsare därute har jag förstått, och en av er vill jag särskilt ge en  bamsekram till och det är till dig, Camilla i Örebro. Du kom verkligen ihåg vilket vin jag gillar. Stort och varmt tack   Som jag ska njuta ;)

4 reaktioner till “Förberedelserna är i full gång…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: