Dumle och Turkisk Peber som chokladboll!

När sötsuget sätter in!
Delicators chokladboll tror jag är välkänt hos de flesta. Själv minns jag de mest från högstadiet när man kunde köpa sig dem i cafeterian. Tyvärr lite väl kylskåpskalla kanske, men de smakade helt underbart. Nu äter jag dem inte lika ofta, men när man väl gör, tycker jag fortfarande att de smakar otroligt gott! Nu fick jag äran att testa de två nyheterna som Fazer och Delicato ger ut nämligen Chokladboll med Dumle och Turkisk Peber smak. Fazer ger även ut Dumle och Tyrisk Peber som konfektyr och i världen äts det 13 dumlekolor i sekunden och 1 230 000 om dygnet. De ni! Nu har de valt att använda smakerna i den klassiska chokladbollen. När jag ser nyheter i butiker, är jag absolut inte sen med att testa dem. Oftast finner jag att den klassiska smaken faller mig bättre i smaken. Likaså den här gången. Det var inget större fel på smaken, men som fika till kaffet kan jag inte få ihop Turkisk Peber och kaffe. Det går bara inte! Responsen har annars varit mycket god och Fazer vill med detta locka yngre konsumenter till konditorihyllan. Kanske lyckas de, kanske inte. Det får DU avgöra när det blir dags för en fikastund! Själv håller jag mig till de klassiska godisarna Turkisk Peber, Dumle eller en klassisk Chokladboll!

♥ Kram


3 reaktioner på ”Dumle och Turkisk Peber som chokladboll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s