Härligt goda picnic-mackor!

Japp då var picnickorgen packad, och snart väntar avresa söderut! Vi ska nämligen ut och fira en härlig vän som för ett tag sedan fyllt 40!  ;) Vi ska ut och rida… Ja ni hörde rätt! Vi får hoppas det går bättre än sist när jag satt på en hästrygg. Då hamnade jag i ambulans till sjukan och gick därifrån med en rejäl hjärnskakning och gipsad hand! Kan tilläggas att jag inte suttit på en hästrygg sedan dess…. Men just nu känns det rätt ok. Får väl se hur det artar sig! Lite fika har jag iallafall fixat till. Härliga frallor med salami och brieost! Mums! 
Åh så gult och blått, kan du inte passa bättre en dags som denna, när Sverige spelar mot England ikväll och 40-åringen ska firas! Kan ju knappast ha undgått någon att det är match ikväll ;) Här hemma har vi laddat hela förmiddagen inför matchen…Vet bara inte vad Argentina gör här?!?!;)  Vi får hålla tummarna för Svensk seger! 


♥ ”In med bollen i mål…” Heja Sverige!

Här värmer Argentina upp sig… Det får nog hålla på med uppvärmningen ganska länge… inte är det VM än på ett tag ;) Tycker Sverige verkar pigga och starka, eller vad tycker ni?

2 reaktioner till “Härligt goda picnic-mackor!”

  1. Så söta fotbollskids! 🙂 Å mackorna såg mumsiga ut! Hoppas tidningen gick bra. Tack för härlig inspiration!

    Kram, Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: