4 härliga saker på en å samma dag!

Vågar vi tro att våren är här? Absolut, för hela denna veckan har solen visat sig från sin bästa sida… vilket har varit helt fantastiskt! En ledig dag som denna kan man ju inte klaga på… I brevlådan låg de 3 härliga mat-tidningar med inspiration inför påsken och så solen förstås… Så denna dagen har varit fulländad ;) Ikväll står det onsdagspasta på menyn, och ett nytt vin till detta… så det tycks även bli en rätt så lovande kväll.. eller vad tror ni? LOVAR att återkomma senare med pastareceptet, som jag ser fram emot… Tills dess får ni ha en fortsatt härlig vårdag ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: