Vasaloppsfrukost!Så härligt det är att sitta uppkrupen i soffan och se när andra sliter ;) Här är det nämligen Vasaloppsfrukost och vi bara slappar ;) Underbart! Igår var det nämligen födelsedagsdax för Gourmetmorsan, och det blev en heldag i Göteborg med mannen och shopping och god mat hela dagen lång! Trots att vi var som två zoobies som titta om tätt fick dra upp näsdukarna för här är det nämligen förkylt igen! Grrrrr… börjar känna att det bara går runt, runt, runt.., Så dag blir det verkligen inte mycket aktivitet här hemma…Skönt med en dag att bara gå runt och strosa, och göra lite vad man känner för! Även fast jag inte slog på stort och firade min födelsedag, blev jag rejält uppvaktad...I like! :)Mer om det lite senare.. men tills dess får ni ha en härlig Vasaloppsdag! 
Kram En tanke på “Vasaloppsfrukost!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: