God morgon var det här!

Bravo vs God Morgon!
Nyss avslutad frukost, och dagen startade med juicetest ;)  Det är ju så att God Morgon har kommit ut med en ny juice som heter BIFIDO. Den här juicen innehåller goda bakterier (som många andra juice också för den delen), och för oss som har två barn med lite rubbade bakterier i tarmen är denna juicen toppen. Jag tycker att många juicer kan ge en ganska vass smak, men denna ger en rund och mjuk smak. Apelsinerna är tagna runt området vid ekvatorn, och solen och den jämna dygnstemperaturen gör juicen mild och med mindre fruktsyra. Så det finns ju faktiskt inget bättre än en produkt som både gör gott mot magen och smakar gott ;) … eller vad säger ni?


Nu vankas det långpromenad, måste bara komma ut och inandas lite frisk luft … Ha en underbar söndag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: