Fikadax och härliga nyheter!Hej på er denna kalla med härliga onsdag! Har precis bunkrat upp kaffefatet med några härliga bullar och väntar på att kaffet ska rinna ner ;) Startade dagen med ett besök hos frissan,  (får visa er en bild senare…) och har fått båda barnen att ta en liten middaglur, vilket absolut inte var det lättaste….phuuu ibland ger de sig katten på att inte sova samtidigt. Men nu är det tyst och lugnt och jag ska ta mig några minuter i soffan med en kopp kaffe. Härligt! Igår var vi och packade skyltmaterial för Svea dojjor, ett nytt varumärke som nu i vår finns ute på skohyllorna runt om i landet. Jag brukar vanligtvis inte nämna mode så mycket i bloggen utan fokuserar mest på mat och allt där omkring. Men eftersom detta nya företag tillhör familjen tycker jag det kunde vara lite roligt att beröra… Själv är jag helt lyrisk på vad de lyckats åstadkomma i kollektionsväg… De är riktigt, riktigt fina vårskor som kommer nu… Håll utkik framöver, för jag tänkte tävla ut ett par skor…. Det vill ni bara inte missa!


Ikväll vankas de onsdagspasta och jag har fått inspirationen från nya kokboken ”Markus pasta”. Vad det blir får ni se senare….


Tack också till Suz på bloggen Var dags saker som gav mig en award, så jag blev helt rörd! Ska absolut skicka denna Award vidare… men det får bli i ett senare inlägg! Ha en fortsatt härlig onsdag! Kram

Svea dojjors vårkatalog 2012Skyltmaterial som ska ut i butikerna…I like :)5 reaktioner till “Fikadax och härliga nyheter!”

  1. så kul att det gått bra med skorna, hälsa Jonas, Janne och Anders! Jag ska helt klart köpa ett par och göra reklam för dom! Fashionhaggan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: