Vinkväll med skaldjur!

I förra veckan hade vi vinkväll och Sofie hade dukat upp värsta kräftbuffén så här i november… riktigt smaskigt! Här var ost, kex, kantarell och västerbottensost paj, kräftor, bröd, sallad, röror och massa smarriga saker och så vin förståss! Ett mycket gott vitt vin, som jag glömde fota och ta namnet på. Ska försöka få fatt på namnet så jag kan tipsa er ;) Till dessert dukades det fram en frisk limemousse. Samtalsämnet fortsatt vart resan ska bära hän när vi firar 10 års jubileum ;) Det lutar åt Barcelona, en stad med strand, shopping och nattliv i ett….tror det skulle passa oss perfekt!

Dessert, med lime och mango!

En tanke på “Vinkväll med skaldjur!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: