Glass och en vända till stranden…

Äntligen!!!!!!! Solen tittade fram och vi beslöt oss att ta oss till stranden, som inte haft vidare många besök denna sommar! Helt otroligt! Men väl där, blåste det så rackarns, att vi hann packa upp innan vi beslöt oss att packa ihop igen! Ingen mening med att försöka bättre på brännan, när man inte ens ville ta av sig kläderna…så kylig var vinden  Men hemma på altanen igen, åkte minsann kläderna av och svetten började lackas… Det blev till att kyla sig med en härlig glass! Vaniljglass med minimaränger, jordgubbar och chokladsås Yabadabadooooooo!


Nu ska jag släng mig in i duschen, för här ska ut å ätas med vinbrudarna…nice!:) Ha en trevlig kväll alla underbara bloggisar! 

Yammie, yammie…….

2 reaktioner till “Glass och en vända till stranden…”

  1. du är så himla söt när du skriver tycker jag! glada smileys och uttryck som ”jabbadabbado” för att beskriva exakt HUR GOTT DET VAR 🙂 så skönt att se när vuxna inte måste vara så korrekta hela tiden! 🙂

  2. Hej! Jag har just lagt upp sidan http://www.receptplatsen.se och letar lite matintresserade personer att hjälpa fylla på med recept osv. Länkar gärna till din blogg från sidan eller lägger till en artikel om du vill skriva en. Skapar du en profil på sidan kan du även länka till din egen matblogg (den här bloggen dvs) i profilen och automatiskt visa dina inlägg på webbsidan.

    http://www.receptplatsen.se kommer även ha en iPhone och Android app för att organisera sina recept, kokböcker och matsedlar.

    Mvh,
    LeChef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: