Nyskördat och inhandlat!

God morgon på er denna härliga lördag!  Idag blir det till att springa lite ut och in, städning, altanpynt, och se över min köksträdgård. Åh så tänker jag mig en utflykt oxå! Så det är en härlig lördag man har framför sig! 
Ute har jag varit och skördat några härliga rabarber. Dessa tänkte jag hitta på något roligt med i kombo med de små små röda bären, som jag än så länge har fått inhandla. Men snart lyser de i landet, och jag riktigt längtar… Fast jag kan ju inte hålla mig, så det har redan frossats på några liter…;) Jag har en riktigt, riktigt god drink med jordgubbar och rabarber, men eftersom efter det råda alkohol förbjud för min del, faller det tyvärr bort! Men jag lovar jag ska bjuda er på receptet framöver… Sedan är det rabarber- och jordgubbskompott med en härlig vaniljkräm eller pannacotta…Jag valen är många…vi får helt enkelt se vad det blir! Har ni nåt förslag? 2 reaktioner till “Nyskördat och inhandlat!”

  1. Vi kokte rabarberkräm här hemma i veckan, inga konstigheter utan helt enkelt rakt upp och ner, men så gott det är. En känsla av barndom helt klart:)

    Hopas du har en bra helg!

  2. Det är verkligen bästa tiden nu. Tufft med alkoholförbud just då, ha ha. Näe, men allvarligt, så finns det ju så mycket gott att göra med rabarber och jordgubbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: