Marabou lanserar cookies!Kan det bli bättre för fikastunderna denna helg, än med Marabous nya Cookies. Finns i två olika smaker, Schweizernöt och Mjölkchoklad…Yammie! Här hemma gick åsikterna isär om vilken som var godast…men vi kan bara instämma med att båda fick absolut mer än godkänt! Passade perfekt för helgens fika stunder, då det verkligen varit vår här på Västkusten! Det gäller nog bara att passa sig, för solen tar som sjutton… ca 15 grader, så vi ska inte klaga ;)


Nu ska vi ut i det härliga vädret, och ge oss ut på en liten lunchutflykt! Ska bli så mysigt! Men jag lovar att titta in senare, för jag har lite smaskigt att delge er som har åkt ner i magen denna helg! Ha det så gott så länge… 

Härligt att vara ute i trädgården, bara det finns tillgång till massa vatten ;)

En tanke på “Marabou lanserar cookies!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: