Då var julen över…

Åh det går så rackarna fort tycker jag! Vips så var det några vanliga dagar igen, och julen är över,  innan vi laddar för det nya året! Det ska bli riktigt nice! Men det som är härligt med julen är att det finns tid för att verkligen umgås men, också tillåta sig krya upp i den där härliga soffan med lite tidningar som man kan njuta av, och bara slappa! Nya nummret av Lantliv Mat & Vin bjuder på fågelrätter av alla de slag, härliga värmande grytor, desserter och brunchtips! Det gillar jag skarpt..;) Har en gedigen lista på rätter jag ska testa när det nya året kommer… fram tills dess, blir det till att laga mat vad som faller mig in!  Imorgon ger jag tips på nyårsmeny och på  torsdag tänkte jag ge er dukningstips inför nyår! ;) 

4 reaktioner till “Då var julen över…”

  1. Hej Madeléne! Är ny inom bloggvärlden men har nu en tid följt med din blogg. Vackra inlägg och fina recept. Ska själv ha en middagsbjudning på nyåret så jag ser framemot morgondagen för att se ifall det kommer något bra tips

  2. Min prenumeration på Lantliv mat och Vin måste ha gått ut, för den där tidningen har jag inte fått. Rackarns, jag måste ringa och förnya, den är så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: