Det kom ett paket…

Häromdagen låg det där i brevlådan… Ett paket från självaste Mat-Niklas! Han håller på att starta en ny mat-sajt, Matmolnet, som ska väcka lusten att laga god och nyttig mat. Sajten ska handla om att inspirera och samtidigt bli inspirerad!  Jag har fått äran att vara med och prova denna nya sajten! Vilket är fantastiskt kul! Jag lovar att återkomma med vad jag tycker! Nu ska jag in å ladda upp lite recept ifrån min sida… Hmmmm ska gå igenom mitt arkiv, och se vilka favoriter jag ska bidra med :D Vilka rätter har ni hittat hos mig, som ni har fått som favoriter?

6 kommentarer Lägg till din

 1. Sofie skriver:

  Jag fick också detta paket på posten förra veckan. Jätteroligt!! Håller på att ladda upp för fullt jag mä….:)

 2. Hej Sofie! Visst är det roligt? Men det tar minsann lite tid! Åh man kommer faktiskt på hur många recept man lagar, när man tar sig igenom arkivet… Kram Gourmetmorsan

 3. Remsan skriver:

  Så roligt! Jag gillar både dina asiatiska recept och så har du haft flera goda fiskrecept.

 4. Pia skriver:

  Madde glöm inte ladda upp den nudelsalladen…den har lagats flitigt här hemma:-)Underbar!

 5. Karin skriver:

  Här är en till som fått inbjudan, kul!
  Du har väl inte missat min Bakbloggskarta där vi samlar alla bakbloggar!

  Kram Karin

 6. Håkan och Anki skriver:

  Dom asiatiska revbenen, glöm inte bort dom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s