Det kom ett paket…

Häromdagen låg det där i brevlådan… Ett paket från självaste Mat-Niklas! Han håller på att starta en ny mat-sajt, Matmolnet, som ska väcka lusten att laga god och nyttig mat. Sajten ska handla om att inspirera och samtidigt bli inspirerad!  Jag har fått äran att vara med och prova denna nya sajten! Vilket är fantastiskt kul! Jag lovar att återkomma med vad jag tycker! Nu ska jag in å ladda upp lite recept ifrån min sida… Hmmmm ska gå igenom mitt arkiv, och se vilka favoriter jag ska bidra med :D Vilka rätter har ni hittat hos mig, som ni har fått som favoriter?

6 reaktioner till “Det kom ett paket…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: