Härlig fredag!

Tjoooho, då var det fredag igen! 
Vad sägs om en iskall drink, innan förberdelserna inför kvällen inflyttningsfest/after work och senare middag på en av stadens restauranger? Det ska bli fantastiskt mysigt att gå ut och käka gott!  Igår var det ju som sagt vinkväll och Linda bjöd på jättegod räkgryta med ris och sallad och senare en pannacottapaj med bär… En ny variant som jag aldrig hört talas om, som smakade ljuvligt ;) Recepten på den middagen, får ni under helgen, då jag förhoppningsvis har tiggt till mig dem av Linda ;)


Ha en härligt fredagkväll och varför inte passa på att ta en drink innan maten ikväll! Denna frysdrink hittar ni här, men den måste tyvärr förberedas lite… men till imorgon kan den stå redo i er frys ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: