På väg hem…

Gokväll!
Sitter just på tåget på väg hem från en härlig helg tillsammans med 4 underbara brudar 🙂 Kan inte säga att jag ger så värst mycket för SJ just nu! Över 2 timmar försenat på väg upp till Stockholm och nu 1 timma försening hem. Hoppas bara det inte blir mer…grrrr! Men det är tur man har trevligt sällskap och härlig läsning!
Igår sprang vi tjejmilen i riktigt regnrusket, men katten vad roligt vi haft! ”Vissa” har till och med sprungit utan att märka av uppförsbackar… Då måste det gått lätt 😉 Stockholm i all ära, det är en sån fin stad. Men nu kan man ju också springa tjejmilen i New York. Det hade varit grejer det 🙂 man ska drömma många drömmar… kanske slår nån in 🙂

Vill passa på att önska er en härlig söndagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: